4 Destinații ieftine de vacanță

A început sezonul vacanțelor, te-ai pregătit? Dacă nu știi unde să mergi pentru că buzunarul nu-ți permite să visezi foarte mult, iată 4 destinații ieftine de vacanță. Numai bune de mers cu familia și prietenii.

Încă îți mai poți achiziționa pachete de vacanță care să nu te bage în faliment. Pentru a-ți fi mai ușor de ales, am făcut o listă cu cele mai ieftine destinații.

Plajă, soare, nisip fin și plimbări cu barca? Te vom plimba prin astfel de destinații speciale, care îți oferă de toate la un preț bun.

Vrei să ai o vacanță cu multe activități, avenuri și noi descoperiri? Cele mai ieftine city break-uri îți spunem noi unde le poți face, în această perioadă.

Destinațiile alese fac parte dintr-o listă mult mai mare, așa că dacă ai o destinație în minte, dar nu știi cât de mult costă, întreabă-ne!

Sozopol, Bulgaria

Prima locație este specială. Deși se află pe litoralul bulgar, nu are nimic în comun cu ce găsești în zona Nisipurile de Aur sau Varna. Totul este din altă poveste.

Orașul vechi este centrul de atracție și locul pe care trebuie neapărat să-l vizitezi. Este un oraș locuit de cei care încă fac dulceață de smochine și de nuci. Îi veți găsi cu ele la poartă. Orașul este conceput din case cu aceeași structură de piatră și lemn.

Toate străzile acestui mic orășel dau la mare, așa că oriunde te vei așeza pentru a lua cina sau prânzul, te vei bucura de sunetul valurile care se izbesc de pietrele de la bază.

În Sozopol te vei bucura și de plaje amenajate și de multe terase cu mâncare delicioasă și ieftină. Majoritatea hotelurilor au piscină și sunt amplasate lângă plajă.

Un alt avantaj este că ajungi la locație în maxim 6h dacă pleci din București! Deci poate fi o escapadă de weekend.

sozopol destinatii ieftine de vacanta

 

 

 

 

 

 

Lefkada, Grecia

Dacă îți dorești să te bronzezi pe nisip grecesc, să faci baie în marea Ionică și să mănânci tzatziki la greu, Lefkada este o opțiune destul de bună. Ajungi în maxim 10h, cu plecare din București și ai parte de cele mai frumoase priveliști.

Dacă mergi o dată, îți vei dori să te reîntorci. Mâncarea, locurile, plimbările cu barca pe mare, apusul și răsăritul. Totul te va face să te îndrăgostești din prima clipă cum ai pus piciorul pe această minunată insulă.

Lefkada este printre cele mai ieftine insule din Grecia. Găsești mâncare la preț bun, dar și gustoasă.

lefkada destinatii ieftine de vacanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roma, Italia

Dacă ești dornic să te plimbi de dimineață până seara pe străzi pline de monumente istorice, Roma reprezintă o primă opțiune.

În Roma, indiferent cât de mult vei fi cazat, vei găsi ceva de făcut, de vizitat și de admirat. Pe lângă toate astea, te bucuri și de cea mai bună înghețată.

Totuși, încearcă să mergi fie la început de vară, fie spre sfârșitul acesteia. Îți va fi foarte greu să te plimbi kilometrii întregi la 35 de grade.

Roma destinatii ieftine de vacanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapesta, Ungaria

Budapesta este un oraș minunat fiind împărțit de Dunăre care trece fix prin mijlocul acestuia. Pe o parte a orașului se află majoritatea obiectivelor turistice. Bastionul Pescarilor, cel mai impresionant din tot ce are Budapesta de oferit, este vizitat și fotografiat de zeci de turiști zilnic.

Podurile care traversează Dunărea sunt, de asemenea, impresionante. De aceea este un oraș potrivit pentru cei care vor să se îmbogățească cu informații fără a fi nevoie să rămână fără bani în portofel.

Budapest destinatii ieftine de vacanta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *