4 Locații exclusiviste pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta

Vara se apropie cu pași repezi către noi și, noi, ne apropiem cu mintea și inima către vacanța mult așteptată. Acolo unde soarele, nisipul și apa ne așteaptă. Unde cafeaua nu se bea în grabă și ziua este mai lungă. Am pregătit pentru tine patru locații exclusiviste pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta, locații la care oricine visează și de care, tu, te poți bucura anul acesta.

Cum îți sună Saint Tropez? Liniștea, tradiția franceză, natura, vinul roșu și platourile pline cu brânzeturi fine, toate într-un singur loc. Sain Tropez, un oraș din Franța, una dintre cele mai renumite regiuni de pe Coasta de Azur. Aici vei găsi cele mai luxoase și boeme locații unde te poți relaxa exact așa cum ai visat.

Bay View din Les Salins,

o pensiune care dispune de șase dormitoare, piscină, spațiu de relaxare și o priveliște delicioasă către mare.

Les Salins este regiunea din Saint Tropez care și-a preluat denumirea datorită apelor saline din zonă și oferă tot felul de activități pentru cei energici și dornici de aventură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grimaud Village,

casa de vacanță a celor care vor liniște, natură și dimineți prelungite fără a fi deranjați de agitația orașului, valurile mării sau muzica din cluburi. Casa are cinci dormitoare, patru băi și este la o distanță de oraș de aproximativ 10 minute.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Mas de La Mole,

o casă decorată în stil tradițional, cu piscină, șase dormitoare și cinci băi, numai bună pentru o gașcă de oameni care vor să-și petreacă serile la piscină, la un foc de tabără sau pregătind mese delicioase în curtea acestei minunate case.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escalet Beach Approach,

o casă mai mică, cu doar trei dormitoare, perfectă pentru una sau două familii. Aceasta dispue de piscină și de loc în curte pentru a servi masa. Această locație se află în localitatea Ramatuelle, lângă plajă, astfel că dacă te plictisești de apa din piscină, poți fugi oricând către plajă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saint Tropez este una din destinațiile exclusiviste, de lux, pe care multe persoane le aleg atunci când vor o vacanță specială, unde se pot simți deosebiți chiar dacă prețurile sunt mai mari decât dacă ai alege o altă destinație, la malul mării.

Dacă ești interesat de una din locațiile prezentate mai sus, scrie-ne un email la adresa office@europoint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *