evenimente corporate vara

5 Detalii care fac diferenta in cadrul evenimentelor de vara

După cum bine știi, vara au loc cele mai bune și interesante evenimente. Totusi, ca acestea sa aibă succesul mult dorit, trebuie atenție deosebită la detalii.

Când spune evenimente ne referim atât la teambuilding-uri, aniversări de companie, dar și la workshop-uri și seminarii. Toate trebuie să aibă ceva special ca să fie un eveniment despre care să se vorbească mult timp. Și nu doar să se vorbeasă, ci și să se posteze.

Ne aflăm în timpuri în care online-ul face parte din viața noastră. Suntem activi tot timpul pe rețelele de socializare și cu siguranță publicul tău țintă este și el prezent acolo. Tocmai de aceea este important ca evenimentul tău să apară în spațiul online.

Ți-am spus că sunt 5 detalii care fac diferența și care cu siguranță va face din evenimentul tău unul de succes!

Piscină sau plajă.

Dacă ai decis ca evenimentul tău să aibă loc vara, este important să le pui la dispoziție invitaților un decor reprezentativ. Un decor fresh, de vară, răcoritor și numai bun de făcut poze. Poze care vor ajunge pe rețelele de socializare.

Dacă nu ai buget pentru o petrecere pe malul mării, alege un local care să aibă o grădină frumoasă și o piscină, apoi lasă-i pe organizatori să se ocupe de decorarea spațiului.

evenimente corporate vara evenimente vara plaja

Photocorner.

În ziua de azi pozele au devenit foarte importante. Oamenii se bucură atunci când văd un colț amenajat special pentru poze. Dacă mai ai și un fotograf care să facă poze de calitate, le-ai câștigat inimile.

Așadar, nu refuza acest detaliu atunci când ți-l oferă organizatorii.

 

photocorner evenimente vara

Hashtag-ul personal.

Daca vrei sa ai succes in online, ai grija sa-ti construiesti si un hashtag pe care sa-l amplasezi în locuri vizibile, dar și la photocorner. Oamenii îl vor folosi atunci când posteaza imagini de la evenimentul tău. Vei avea vizibilitate mai mare și îli vei putea ”aduna” toate pozele la un loc.

hashtag evenimente

 

Instrumente de lucru personalizate.

Atunci când pui la punct un seminar, nu rata ocazia de a le oferi participanților foi, mapă, pix și alte lucruri personalizate cu logo-ul tău și mesajul pe care vrei să-l transmiți! Este o oportunitate deosebită de a le oferi oamenilor o parte din ceea ce faci tu. Trebuie să te cunoască mai bine.

Meniu răcoritor.

Chiar dacă pui la cale un eveniment corporate destul de serios, află că până și cel mai serios director se va bucura la o rulotă cu diverse sortimente de înghețată, sau un stand cu bere artizanală. Încearcă să le oferi invitaților spațiul în care să se simtă cel mai bine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *