5 Idei diferite de teambuilding

Planuiesti o iesire cu angajatii, dar nu stii unde sa-i mai scoti si ce tip de teambuilding sa mai faci? Te intelegem perfect. Daca ai cativa ani in care ai tot facut astfel de evenimente, e normal sa nu mai ai inspiratie si pentru anul acesta. Noi stim cel mai bine cum este sa vrei sa-i impresionezi pe colegii tai si angajatii tai, insa nu ai timp sa te gandesti la asta.

Pentru ca multi se regasesc in descrierea de mai sus, apeleaza mereu la noi. Cea mai buna decizie si cea mai importanta atunci cand vrei sa organizezi un teambuilding.

Pentru cei care vor sa se aventureze si sa-si organizeze singuri un teambuilding, avem 5 idei de care se pot folosi pentru a-si impresiona angajatii!

Croaziera.

Doua, trei zile, tine-ti angajatii pe o barca sau chiar un vas de croaziera. Daca sunteti in numar de maxim 15 persoane, puteti merge prin Grecia, Croatia, Italia cu o barca pe care sa tineti cele mai tari petreceri, dar si sedintele necesare. Crede-ne pe cuvant ca sedintele acelea vor fi cele mai interesante si placute sedinte.

Ai grija sa iei cu tine tot necesarul de mancare, bautura si articole utile. Inchiriaza un chef care sa va gateasca si de restul va ocupati singuri. Cum de ce? De distractie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concursuri pe plaja.

Daca vrei sa-i duci pe angajati la mare, gandeste-te ca nu e suficient sa-i tii pe plaja si la petreceri pana in zorii zilei. Cateva concursuri organizate pe plaja vor face diferenta. Pana la urma iti doresti ca acestia sa invete sa lucreze in echipa, sa lupte pentru acelasi obiectiv. Educa-i in acest sens.

Volei, ateliere sportive, tenis si alte activitati pot fi organizate cu usurinta. Cu siguranta vor fi pe placul tuturor.

plaja teamb

 

 

Concursuri de gatit.

O data ajunsi in locatia in care va avea loc teambuiding-ul, incearca sa organizezi cateva concursuri de gatit, pe echipe. Spune-le ca tot weekendul va fi despre cine este cel mai priceput in bucatarie si acesta va castiga un premiu pe masura.

Se vor aventura in bucatarie, vor lucra in echipa si se vor destinde, astfel fiind pregatiti pentru o noua saptamana plina de provocari la locul de munca.

teambuilding concurs

 

Atelier de creatie.

Mai tii minte cand erai in gradinita? Inaintea sarbatorilor se organizau tot felul de ateliere in care trebuia sa creezi tot felul de felicitari pentru parinti. Ei bine, daca vrei sa organizezi un teambuilding inainte de sarbatori, implica-i intr-un astfel de atelier.

Se vor relaxa, isi vor aduce aminte de copilarie si vor pleca acasa cu ceva special pentru cei dragi!

atelier creatie teambuilding

 

Tabara cu tot tacamul.

Corturi de camping, foc de tabara, mancare la conserva, concursuri si ateliere de supravietuire. Ii vei scoate din zona de confort, de la programul de 8h si ii vei pune la munca. O altfel de munca.

Ai grija sa aduci si un chitarist la focul de tabara, sa cante si sa-i relaxeze dupa o zi in care au alergat prin padure.

teambuilding camping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *