5 Orase in care s-a filmat Game of Thrones si pe care trebuie sa le vizitezi

Dacă ești fan Game of Thrones sigur titlul acestui articol ți-a atras atenția și ai intrat pe site. Ei bine, ne bucurăm că ai ajuns aici și că îți putem recomanda 5 locații în care s-a filmat Game of Thrones și pe care trebuie să le vizitezi.

Este important să-ți spunem, încă de la început, că acest minunat serial a fost filmat în mult mai multe țări, orașe și locații. Însă noi ți le vom trece pe foaie pe cele mai importante.

Dacă nu știi deja despre acest serial, însă ai ajuns aici, află că Urzeala Tronurilor este cel mai popular serial din ultima vreme. Dacă vrei să afli mai multe, un search pe google poți afla totul despre acest serial care a ajuns pe ecranele tuturor.

Reveind la locațiile în care serialul Game of Thrones s-a filmat, recomandările noastre încep cu:

Croația.

Actorii principali din serial au ajuns în Croația pentru a filma începuturile al doilea sezon. Locațiile preferate ale lor, unde s-au filmat cele mai importante scene au fost Turnul Roșu din Debarcaderul Regelui și Parcul Dendrologic.

Croatia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Islanda

Când a fost vorba să filmeze una dintre cele mai spectaculoase scene din serial, Rondul de Noapte, a fost aleasă ca locație Islanda. Însă aceștia nu s-au oprit aici. Personajele John Snow și Ygritte au o scenă romantică și senzuală, într-o peșteră frumoasă. Aceștia fac baie împreună în apa cristalină din Peștera Grjotagja.

Islanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spania

Casa celebrei Daenerys Targaryen este poziționată în orașul Zumaia din Spania. Poziționată pe un deal aflat la malul mării și cu ieșire la plajă. Casa, se pare, a suferit ceva modificări în serial.

Regizorii nu s-au oprit aici și au ales Spania și pentru alte secvențe. Casa familiei Lannister se află tot în Spania, în fortăreața arabă Trujillo din Caceras.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irlanda

În Irlanda s-au filmat multe scene, însă una este de neuitat și cea mai recunoscută. Drumul Dark Hedges este cunoscut ca fiind Drumul către debarcaderul Regelui. Este un drum special care nu a necesitat multe schimbări sau efecte.

Irlanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malta

În Malta a avut loc nunta minunată dintre Daenerys și Khal Drogo. Fereastra Azura de pe insual Gozo a fost în prin plan. Din păcate, în 2017, celebrul obiectiv turistic s-a dărâmat. Însă locația poate fi vizitată.

Tot în Malta se află și cetatea în care locuiește conducătorul celor Șapte Capete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așadar, acestea sunt doar câteva locații în care serialul cu opt sezoane, a fost filmat. Dacă dorești să le vizitezi, ne poți scrie pentru oferte. Tu alegi locația, noi ne ocupăm de transport, cazare și itinerariu.

Dacă ești fanul acestui serial, trebuie să vizitez măcar o locație din cele prezentate. Trebuie să vezi locul unde personajele tale preferate au filmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *