5 Plaje superbe in Italia

E sezonul in care plajele sunt pline de turisti dornici sa obtina un bronz cat mai placut ochiului, de tinere care vor sa aiba cele mai frumoase poze de pe Instagram si de domni care sunt mari fani ai barurilor de pe plaja. Toate acestea se intampla in vacanta, fie ca este o saptamana sau doua, trebuie sa o petreci intr-un loc deosebit. Pentru asta am facut o lista cu 5 plaje minunate pe care le poti vizita in Italia.

Rabbit Beach, Lampedusa

Aceasta plaja a fost declarata ca fiind cea mai buna plaja din lume, pe TripAdvisor, asa ca daca ai drum prin zona Sicilia-Lampedusa, trebuie sa iei putin soare si de pe plaja Rabbit.

plaje italia

Scalla dei Turchi, Sicilia

Nu o fi chiar plaja, insa este un loc pe malul marii care nu trebuie ratat. Este printre cele mai faimoase obiective turistice ale Siciliei. S-a format o stanca din marna, care arata minunat si ofera o priveliste spectaculoasa catre mare.

scalla italia plaje

Cala Mariolu, Sardinia

Sardinia este cunoscuta pentru plajele minunate pe care le ofera turistilor si nu numai, insa Cala Mariolu este cea mai vizitat si apreciata.

Aceasta plaja este speciala si datorita faptului ca este accesibila doar cu barca, asadar nu exista altfel de traseu decat pe mare, ceea ce o face sim ai spectaculara.

Baia Delle Zagare, Puglia

Puglia este un alt loc special al Italiei, dar plaja Baia delle Zagare face ca acest loc sa fie vizitat de mii de turisiti in fiecare vara. Retelele de socializare sunt pline cu poze facute pe aceasta plaja, tocmai de aceea nu trebuie ratata.

Scopello, Sicilia

Plaja Scopello din Sicilia este atractie numarul unu atunci cand vine vorba de locuri faimoase si instagramabile. Atat tinerii, cat si cei mai in varsta iubesc aceasta zona si plaja care, desi nu este foarte mare, are nisip fin si deschidere la marea turcoaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *