olanda vacanță pentru familii

Vacanță pentru familii, 6 destinații potrivite

Vacanțele cu familia sunt speciale. Fie sunt cele mai obositoare, fie cele mai frumoase. Totul ține de locația în care alegi să mergi și de cum reușiți să vă organizați. Noi îți recomandăm 5 destinații de vacanță pentru familii.

Atunci când îți organizezi vacanța alături de membrii familiei, trebuie să iei în calcul anumite lucruri. Orașul și hotelul să fie potrivite pentru toate vârstele, să știi dacă ai sau nu mese incluse în ofertă și să te asiguri că ai transport de la aeroport spre hotel și invers.

Iată cele 5 destinații potrivite pentru vacanțele cu familia

Olanda

Copiii vor aprecia cu siguranță frumusețea acestei țări, indiferent de orașul pe care îl alegi pentru a vă petrece vacanța. Transportul public este foarte bine organizat și astfel vă puteți deplasa cu ușurință oriunde doriți.
Poți vizita foarte multe muzee, parcuri de distracții, și dacă vei merge primăvara, vă veți putea bucura de câmpurile de lalele înflorite.

Olanda

 

 

 

 

 

Italia

În Italia, cu familia, poți vizita sudul. În Sicilia vei găsi plaje minunate cu nisip fin și numai bune de stat la soare cu copiii și ceilalți membri ai familiei. Pe lângă plaje, există și foarte multe locuri de vizitat, obiective turistice care îți oferă informații despre istorie și nu numai.
Îi poți duce pe cei mici, în Palermo, la prima gelaterie care a apărut în Italia. Acolo se vor bucura de cea mai delicioasă înghețată servită în brioșă.
În Italia, dacă copiii sunt mai marei, poți vizita și Roma și Veneția. Vor fi uimiți de clădirile istorice prezente acolo dar și de mîncarea delicioasă.

 

 

 

 

 

 

Spania

Nu Ibiza. În rest, poți merge cu cei mici oriunde dorești în Spania. În Madrid, Barcelona sau orice alt oraș. Sunt orașe pline de istorie, unde toți puteți afla ceva deosebit. Parcurile și plajele vă așteaptă și nu în ultimul rând, unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din Europa. Acesta reprezintă bucuria tuturor copiilor.
Mulțumită trenurilor de mare vitezi din Spania, poți vizita multe locuri într-un timp scurt.

 

 

 

 

Anglia

Desigur, poți vizita și capitala, însă alte orașe sunt potrivite pentru a merge cu familia. Unul dintre acestea este orașul Bath unde sunt foarte multe centre SPA și este cunoscut pentru băile romane.
Un alt oraș potrivit pentru familie este Cotswolds care te scoate din lumea în care ai trăit până acum. Un orășel cu străzi și case tradiționale, perfecte pentru plimbări matinale cu bicicletele.

 

 

 

 

 

 

Belgia

Cunoscută pentru deserturile delicioase, cei mici vor fi foarte bucuroși. În același timp, Belgia, oferă câteva obiective turistice care nu se pot compara cu altele din Europa.
Grand Palace sau Tintin Boutique de unde poți achiziționa cărți comice sau muzeul de ciocolată de unde veți pleca cu un bagaj mare.
Cel mai bun mijloc de transport în capitala Belgiei este taxiul. Ai opțiunea de a face un abonament pentru zilele în care te afli acolo.

 

 

 

 

 

Turcia

Nu putea lipsi Turcia din lista locațiilor de vizitat cu familia. Dacă vreți doar să leneviți și să mâncați, într-un hotel luxos cu ieșire pe plajă, locații precum Antalya, Kusadasi sau Bodrum sunt cele mai potrivite!

 

 

 

 

 

 

Dacă te interesează una din locațiile menționate mai sus, scrie-ne pe office@europoint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *