Artisans Boutique Villa

Sibiu

4
 
Transport
Perioada: Sezon 2021

 

Pensiunea „Artisans Boutique Villa” este situată în centrul istoric al Sibiului, în Piaţa Aurarilor, locul unde meşteşugarii aurari (artizanii, de unde şi numele pensiunii) îşi aveau atelierele. Aflată în apropiere de Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Podul Minciunilor, Pensiunea „Artisans Boutique Villa” devine astfel alegerea perfectă pentru o şedere relaxantă, oferind confort, ospitalitate şi un farmec aparte.

Situată în Piața Aurarilor, într-un loc cu o istorie bogată, Pensiunea ”Artisans Boutique Villa” îmbină trecutul istoric cu prezentul elegant. Clădirea fiind Monument Istoric, sec. XVII – XVIII, cuprinde elemente din acea perioadă.

 Astfel holul principal este gândit ca un drum misterios si surprinzator, cu arcade somptuase, la capătul căruia se descoperă o lume nouă, cu influențe medievale. Peretele principal din recepție spune o poveste: straturi peste straturi de vopsea, tapet, glet, rugină și cărămidă, udate de ape, se dezvăluie  ochilor și ne face  trimitere către toate generațiile ce au trecut pe aici, fiecare lăsând o urmă pe perete. Sala recepției este gândită ca o mică terasă în piața mare a Sibiului, acolo unde poți savura în liniște micul dejun, dar și o cafea caldă, asezonată cu un croissant aburind.

 

 ”Artisans Boutique Villa” este un loc în care se păstrează aerul boem al vremurilor clasice în care accentul era pus de măestria artizanilor din orice domeniu: desen, pictură, sculptură, muzică sau a făurarilor din lemn, metal sau sticlă.

 

Picturile pereților realizate de artiști contemporani din Sibiu, surprind imagini din Cetatea Sibiului și un fragment după gravura lui August Sporner din 1883.

 

 

Dotările apartamentelor și ale camerelor includ acces la WI-FI gratuit, smart TV, minibar, birou, espressor cafea, fierbător ceai, băi private, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

 

Fiecare dintre apartamentele și camerele vilei au propriul stil unic, cu un design plin de rafinament și bun gust, realizat la limita dintre clasic și modern, personalizate cu mobilier și decorațiuni realizate manual în stil neoclasic cu multă pricepere, măiestrie și amenajări distincte de culoare.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.