Casa Freya

Busteni

4
 
Transportation
Perioada 23-27.12.2021
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Oferta Speciala
 
15145
persoana/pachet 3 nopti cu mic dejun

Complex Freya este locul ideal pentru o clientela diversa: pentru cei pasionati de munte si drumetii, sporturi de iarna, pentru persoanele care doresc sa se relaxeze si sa scape de stresul orasului sau pentru cei care doresc sa împletească utilul cu placutul.

Villa Freya îmbină armonios design-ul contemporan urban (confortul modern) cu trasaturile pline de rafinament si eleganta ale timpurilor trecute (folosind piese de mobilier de un mare rafinament artistic). Rezultatul: o atmosfera calda si intima, fiecare structura de cazare fiind unica, fara a pierde din trasaturile unei locatii de munte.

Casa Freya 
Situata la liziera padurii, in cartierul Zamora, la mai putin de 300 metri de Castelul Cantacuzino, este menita sa ofere un grad sporit de confort si sa faca fata celor mai exigente cerinte ale celor ce doresc sa-si incante si rasfete simturile la munte. Aici turistii se vor bucura atat de o privelistea spectaculoasa spre Varful Caraiman, cat si de camerele mari, luminoase si decorate elegant.

 

 

TARIFE VALABILE IN PERIOADA CRACIUNULUI 2020 (23-27.12.2020) SI A REVELION 2021

 

 ( 30.12.2020 - 03.01.2021)

                        PACHET DE MINIM STAY  3  NOPTI  sau  4 NOPTI 

LOC IN DUBLA STANDARD

LOC IN DUBLA CU VEDERE LA MUNTE

LOC IN APARTAMENT CU VEDERE MUNTE

                745  RON/PERS - 3 NOPTI

825   RON/PERS - 3 NOPTI

 1050 RON/PERS – 3 NOPTI

940 RON/PERS - 4 NOPTI

1040  RON/PERS - 4 NOPTI

1300 RON/PERS – 4 NOPTI

 

PACHETUL  CUPRINDE :

-          Cazare – 3 SAU 4 nopti cu micul dejun inclus

-          Tombola cu premii (Locul I -  doua nopti de cazare cu mic dejun;  Locul II – o noapte de cazare cu mic dejun; Locul III- o cina pentru 2 persoane  in valoare de 200 lei)

 

-          Surpriza din partea casei

 

 

PACHETUL  CUPRINDE :

-          Cazare – 3 SAU 4 nopti cu micul dejun inclus

-          Tombola cu premii (Locul I -  doua nopti de cazare cu mic dejun;  Locul II – o noapte de cazare cu mic dejun; Locul III- o cina pentru 2 persoane  in valoare de 200 lei)

-          Surpriza din partea casei 

 

 

 

Facilitati cazare copii:

-          copiii cu  varsta 0 - 5.99 ani, au gratuitate la cazare si mic dejun, in camere (fara pat suplimentar)  si in apartamente;

-          copiii cu  varsta 6 - 13.99 ani, pentru cazare in camera, achita  75 lei/zi contravaloare mic dejun si pat suplimentar;

-          copiii cu  varsta 6 - 13.99 ani, pentru cazarea in apartamente vor achita doar micul dejun in                                    valoare de 40 lei/zi;

-          copiii cu varsta peste 14 ani, se considera adulti si se pot caza doar in apartamente unde vor achita suma de 150 lei/noapte.

 

 

      Casa Freya**** este o locatie de NEFUMATORI ,  nu  accepta animale de companie  si  nu se  permite consumul de  bauturi si produse alimentare in spatiile publice altele decat cele achizitionate  din unitate.

Rezerva acum!

Sunt de acord cu termenii si conditiile ofertei