Cele mai bune hoteluri din lume te asteapta! Am facut un top 5!

O dată cu temperatura crescută și cu toate cererile de vacanță pe care le primim, nouă ne este gândul doar la voiaje în cele mai exotice și îndepărtate locuri ale planetei. Am zis să nu fim singuri cu gandul acolo și să te luăm și pe tine, în caliatate de partener. Suntem curioși dacă te-ai caza într-unul din aceste hoteluri minunate. Așadar, aventura începe cu…

Ritz Carlton, Moscova. Acesta se află într-unul din cele mai vizitate și apreciate orașe din lume, totodată unul dintre cele mai excentrice, aflându-se în Rusia. O parte a Moscovei, poate fi definită ca o poveste pierdută în negur atimpului, însă există o parte care oferă prilejul de a vedea toată frumusețea capitalei, precum acest luxos hotel care oferă camere spațioase, un spa deosebit și mai ales panorama pe care o oferă, stând la ferestrele înalte. Astfel Ritz devine stylish, luxos și de neuitat. Oaspeții sunt întâmpinați de fiecare dată cu pâine și sare, simboluri ale prieteniei, iar vodca este băutura oferită.

 

Four Seasons George V, din frumosul Paris. Acesta a fost construit în anul 1928 și este pe lista celor mai frumoase hoteluri din lume. Acesta se distinge pe străzile Parislui ca fiind o clădire monumentală cu opt etaje care oferă 244 camere de lux. Până și amplasamentul este unul deosebit, acesta aflându-se fix lângă Arcul de Triumf și lângă Champs-Elysees. Restaurantul hotelului oferă feluri speciale, acesta deținând trei stele Michelin, iar încăperile sunt zi de zi rearanjae cu flori proaspete și decorate cu cele mai cunoscute opere de artă.

 

Sabi Sabi Bush Lodge, Africa de Sud. Un superb resort din Africa, prezent la noi pe blog. Da, merită menționat. O casa de lux în mijlocul naturii, așa se descrie acest resort, cu o istorie de peste 35 de ani în turism. Acesta oferă turiștilor toate condițiile necesare în cele 25 de apartamente, 2 vile de lux și un apartamentul prezidențial. Pe lângă luxul oferit, nimic nu se compară cu priveliștea pe care o ai datorită zonei în care resortul se află. Aici, turiștii au parte de tot felul de activități, inclusi safari.

 

Kakslauttanen Arctic Resort. Dacă pentru tine vacanță nu este egal cu mare și plajă, atunci acest resort te așteaptă cu ușole deschise. Acesta se află în … Laponia și vei avea parte de un spectacol incredibil oferit de natură. Aici poți vedea Luminile Nordului din iglu-uri din sticlă. WOW. Resortul dispune și de camere normale, dar de ce să nu încerci un iglu? Dacă mergi acolo între sfărșitul lui August și Aprilie, ai șanse să vezi Aurora Boreală direct din pat.

 

Mandarin Oriental, Shanghai. Locul pe care trebuie să-l bifezi dacă ai drum în acest oraș. Acesta este foarte cunoscut în toată lumea, fiind situat pe malul râului Huangpu, camerele oferind priveliști spectaculoase asupra orașului.  Dacă vei fi cazat aici, ai foarte multe oportunități de a te distra și de a avea parte de experiențe unice.

 

Deci, unde ai vrea să mergi în următoarea vacanță? Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se îndeplinească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *