Hotel Orizont

Predeal

4
 
Transportation
Perioada 28.11 - 01.12.2020
Oferta speciala
 
14210
persoana/ 3nopti cazare

 

PREDEAL
Hotel Orizont 4*
28.11 - 01.12.2020

703lei
/persoana/ 3 nopti in camera dubla

 • Descriere

  Hotelul Orizont reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona – Cana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare – si de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate in apropiere.

 • Facilitati hotel

  Hotelul Orizont dispune de mai multe restaurante si baruri: Restaurant Legenda, Red Night Club, Platinum Bar, Green Cafe, Bananas Bar - bar la piscina, Expreso Bar - bar situat in holul hotelului.

  Hotelul dispune, de asemenea, de un Cigar Club extrem de modern pentru fumatori si sali conferinte pentru evenimente business si activitati sociale cu o capacitate totala de 300 locuri magazin de cadouri, parcare, business center.

  Conditiile de cazare si calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile hotelului, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina si sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata sederii in Predeal.

 • Dotari camere

  Hotelul Orizont este situat la numai 800 m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana « Trei Brazi » si statiune, la 50m de DN1 (E15) - soseaua Bucuresti - Brasov si la 140 km de Aeroportul Bucuresti Otopeni.


Tarife:
Dubla standard: 1405 lei / sejur 3 nopti
Dubla executive: 1586 lei / sejur 3 nopti
Apartament: 1885 lei / sejur 3 nopti

Nota: tarifele sunt pentru 2 adulti/camera


Cazare 3 nopti; 
Mic dejun; 
Cina in 30.11.2020 in restaurantul Miorita, primire cu vitel la protap; 
Acces gratuit la centrul Spa (in conditiile in care ne permite situatia de Covid 19);
Acces gratuit la Billiard Room; 
Acces gratuit la locul de joaca pentru copii – interior; 
Parcare gratuita si supraveghere video; 
Acces gratuit si nelimitat la internet WI FI;


Nota: tarifele sunt pentru 2 adulti/camera

Castelul Peleş este situat la 13 km de proprietate, iar cele mai apropiate pârtii de schi sunt la 1,5 km. La celebrul castel Bran se poate ajunge cu mașina în 35 de minute.

Rezerva acum

Sunt de acord cu conditiile GDPR