Orasul de poveste- Giethorne

Ai auzit de Giethorne, orasul poveste din Olanda? Dacă nu, trebuie să citești acest articol. Îți vom prezenta minunăția de oraș și te vom convinge să alegi aceasta destinatie in viitor!

Transportul în Giethorne

Orașul se află în Nordul Olandei si multi dintre cei care l-au vizitat îi spun și ”Mica Veneție a Olandei”. Acest lucru se datorează faptului că orașul este traversat de un canal. Practic, acesta este singurul mod de transport. Te urci în barcă și te deplasezi, cu ușurință, dintr-un punct în altul. Sună interesant?

Micul oraș este înconjurat de o rezervație naturală, al cărei nume este De Wieden și îl vei regăsi în toate broșurile turistice din zonă.

Înconjurat doar de natură, cu ale sale case mici și frumos decorate, plin de sunetul păsărilor și apa care traversează orașul, Giethorne este și va fi o destinație perfectă pentru cei care vor să descopere o altă lume. Una de poveste.

Deși este vizitat de zeci de turiști, zilnic, orașul găzduiește peste 2000 de localnici care trăiesc într-o poveste. O poveste în care aerul nu este poluat, stresul își face cu greu loc printre ei și peisajul este tot timpul colorat.

Daca nu vrei să călătorești cu barca pe canal, singurul mod de transport este bicicleta. Străzile sunt atât de înguste încât o mașină cu siguranță nu poate intra acolo.

Ce sa faci în Giethorne?

Pe lîngă plimbatul pe canal cu barca, plimbări la apus cu bicilcleta și admirat peisajul, Giethorne oferă și alte activități.

Poți servi masa la unul din restaurantele locale ce au terasă fix pe canal și astfel te poți bucura de o priveliște deosebită la prânz sau cină.

Trebuie să guști din toate preparatele lor tradiționale. Deși este un orășel destul de mic, localnicii și-au construit propriile tradiții și obiceiuri.

Cumpărături în centrul orașului. Chiar dacă este un orășel mic, acesta are un centru bine dezvoltat când vine vorba de magazine, terase și obiective turistice.

Chiar dacă vrei să stai o săptămână sau doar un weekend, te putem ajuta cu o ofertă pentru a-ți petrece câteva zile de poveste în Giethorne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *