oferte vacanta exotica 2019 travel

Top 5 cele mai apreciate locuri exotice din lume.

Când auzi cuvântul ”exotic” la ce te gândești? Pe noi ne duce cu gândul la plajă imensă, valuri gălăgioase, soare arzător, palmieri și cocktailuri delicioase. Petreceri pe plajă și muzică bună. Surpriza vine abia acum: Nu trebuie să aștepți vara ca să te poți bucura de toate cele menționate mai sus. Îți spunem noi top 5 cele mai apreciate locuri exotice din lume.

Goa, India.

Un loc special, nu doar exotic. Preferat în special pentru luna de miere, Goa reprezintă locul unde spiritualitatea și cultura indo-portugheza se îmbină perfect cu petrecerile de pe plajă și cu entuziasmul turiștilor care petrec până în zori.

Goa se află și printre cele mai accesibilie locații exotice, așadar, spor la împachetat bagajul.

 

Zanzibar, Tanzania.

O nouă destinație preferată de tinerii proaspăt căsătoriți pentru a-și petrece luna de miere, și nu numai. Zanzibar, situat la doar 35 de km de Tanzania, se afla în topul multor persoane atunci când vine vorba de destinații exotice. Pe lângă leneveala pe plajă, de zi cu zi, te poți bucura de diverse activități, precum snorkelling, vizitat anumite zone ale insulei, tradiționale, vizita la padurea Jozani și servit masa în piața centrală.

Maldive

Această locație nu putea lipsi din topul nostru de locații exotive, nu-i așa? Suntem siguri că atunci când ai auzit acest cuvânt, te-ai gândit la imaginile pe care cei care au vizitat Maldive, le-au urcat în online, pe rețelele de socializare. Multe nu sunt de spus despre această locație, doar că este spectaculoasă și mult mai scumpă decât cele menționate mai sus.

Bali, Indonezia.

Așa numita Insula Zeilor. Deci, Bali oferă, pe lângă plajă și apa de un albastru năucitor, și o vegetație deosebită, culturi de cafea și ceai, minunate terase de orez, parcă pictate și cultura indoneziană care te liniștește cât ai zice ”Bali”.

oferta vacanta plaja ieftine

Punta Cana, Republica Dominicană.

V-am dus, brusc, în locul cu cele mai multe plaje și cele mai interesante. Asadar, vei avea parte de nisip alb, apă limpede, turcoaz, la fel ca în visele tale cele mai frumoase. Resorturile oferă destul de multe activități și totodată poți merge să vizitezi gradina zoologica și parcurile tematice din zonă.

oferta vacante exotice 2019 vara 2019 vacante

Acestea fiind spuse, v-am făcut poftă de plajă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *