Vacanta in Milos-Grecia

Daca vrei sa pleci in vacanta, dar nu te-ai decis inca, esti norocos! Iata o destinatie cum n-ai mi vazut. O insula deosebit de frumoasa din minunata Grecia.

Grecia ne surprinde an de an, pentru ca in fiecare an putem vizita o noua locatie. Noi destinatii speciale cu mult gyros, plaja cu nisip fin si mare albastra.

Anul aceste trece pe lista ta de vacanta si insula Milos. Insula ce face parte din zona Cyclades a Greciei. Acolo unde apa este de un turcoaz aparte, sorele este prietenos si pescarii se trezesc din noapte sa prinda cel mai delicious pranz.

Se spune despre Milos ca ar fi cea mai populri dintre insulele grecesti din zona Cyclades, fiind foarte bogata in resurse naturale.

Plaje gasesti la orice colt de strada. Unele cu nisip fin, altele stancoase, dar deosebite.

Cum ajungi in Milos?

Daca este de fel aventuros, poti merge cu masina. Ruta este cea pe care deja o cunosti: Giurgiu- Bulgaria- Atena. De aici vei lua fery timp de aproximativ 8 ore. Apoi ajungi intr-un loc de poveste, numit Milos.

Varianta cea mai usora este de a calatori cu avionul. Fie zbori pana in Atenas si apoi pornesti cu fery pana in Milos, fie iei zbor pana in Milos. Cea mai usoara varianta.

Drumul parcurs pana pe insula este alegerea ta.

Cazare in Milos.

Iti spunem, pe bune, de cazare ne ocupam noi. Oricum, indiferent undei vei fi cazat, te vei putea bucura de o experienta deosebita. Sentimentul trait pe o insula atat de mica si atat de speciala, nu-l vei mai intalni niciunde.

Trebuie sa stii ca exista mai multe statiuni in Milos din care poti alege. Oricum insula este foarte mica, astfel ca in cateva zile le poti vizita pe toate.

Ce este forte interesant la cazare, este ca te poti caza cu usurinta intr-unul din satele pescarilor. Locuri foarte vizitate de turisti si apreciate.

Nu vei gasi foarte multe hoteluri de 5 stele si cu regim all inclusive, insa nici nu ai nevoie avand in vedere ca in Milos te duci sa te plimbi de pe o plaja pe alta.

milos grecia

Ce poti vizita in Milos?

In afara de minunatele plaje, mai exista si alte puncta turistice de care te poti bucura.

Catacombele din apropierea zonei Plaja, sunt la fel de importante ca cele de la Roma, asa nu trebuie sa le ratezi.

Pestera Papafragas este un alt obiectiv turistic pe care orice turist ajung in Milos trebuie sa-l viziteze.

Plimbarile cu ambarcatiunile catre alte insule. In Milos vei primi oferte pentru a vizita celelalte insule din Cyclades.

Ti-am facut pofta de putina Grecia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *