AMBROSIA HOTEL descarca pdf

Bodrum, Turcia
Cu cea mai mare plajă privată din Bitez si un total de 100 camere, hotelul Ambrosia oferă confort și servicii ospitaliere.
Hotel Website: www.hotelambrosia.com.tr

Localizare

Proprietatea oferă parcare privată gratuită și se află la 40 km de Aeroportul Internațional Bodrum. Oraşul Bodrum se află la 7 km.


Facilitati Hotel

Hotelul include o baie turcească, o saună și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, e disponibilă un meniu complet de tratamente, care include aromoterapie, masaj medical și shiatsu. Cei care vor să se mențină în formă au la dispoziție o sală modernă de gimnastică. Hotelul Ambrosia pune la dispoziție un restaurant pe malul mării, de unde puteţi admira apusurile romantice din golfului Bitez. Pe lângă preparatele turcești, oaspeții pot opta pentru meniul generos cu gustări şi pot savura o băutură la barul de pe plajă sau la cel de lângă piscină.


Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Ambrosia au aer condiționat și balcon privat. În plus, hotelul oferă WiFi gratuit în toate zonele sale publice.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare